Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Aanbevolen

Bezorg info

Bloemen en cadeaus verzenden en bezorgen doen wij zelf!

Als u bloemen en cadeaus laat bezorgen door Bloemenbezorgen.nl verwerken wij uw bestelling zelf zodat u ook weet wat er geleverd wordt. Wij bezorgen zelf in Nederland, België en Luxemburg.

Indien u bloemen wilt laten bezorgen voor dezelfde dag of op Maandag dan worden deze door collega Fleurop bloemisten gemaakt en bezorgd. Wij werken hiervoor samen met ruim 1200 Fleurop bloemisten door heel Nederland. Hierdoor is het mogelijk om tot 12.00 uur te bestellen voor levering op dezelfde dag.

Wij bezorgen géén bloemen, boeketten, bloemstukken en andere versproducten op de waddeneilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog !!


Track en Trace uw bestelling.

Alle zendingen van Bloemenbezorgen.nl worden bezorgd door onze koeriersdienst Dynalogic. Hebben wij uw bestelling verwerkt dan ontvangt u automatisch een email van Dynalogic met daarin de Track & Trace nummer en link (met uitzondering van bestellingen die dezelfde dag en op Maandag geleverd dienen te worden).

Op de dag van de bezorging ontvangt u nogmaals een email van Dynalogic met daarin een tijdsindicatie wanneer uw bestelling geleverd gaat worden. Tevens kunt u via Google Maps de chauffeur zien rijden en bekijken op welke stop deze is.

Is uw bestelling geleverd dan veranderd de status van uw bestelling en kunt u dat ook zien.


Wij bezorgen uw bloemen bestelling wanneer u wenst.

Besteld u voor 17.00 uur dan kunnen wij uw bestelling de volgende dag al leveren (uitgezonderd op Zondag) of op de door u opgegeven datum.

Kies zelf de bezorg datum en wij bezorgen uw bestelling op de door u opgegeven datum, zo kunt u uw bloemen en cadeaus voor uw familie en relaties al ruim van te voren bestellen.

U kunt ook een voorkeurstijdstip opgeven, kies zelf of uw bestelling in de ochtend, middag of avond bezorgd wordt.

Bij particuliere bezorgadressen leveren wij standaard tussen 8.00 uur en 18.00 uur. Bij bedrijven bezorgen wij tussen 8.00 uur en 17.00 uur

Tijdsindeling dagdeel leveringen:

Ochtend tussen 8.00 uur en 13.00 uur

Middag tussen 13.00 uur en 18.00 uur

Avond tussen 17.00 uur en 21.00 uur

 


Bezorgprocedure.

Uw bestelling wordt geleverd op de door u opgegeven datum, mocht er niemand thuis zijn dan kan de bezorger van Dynalogic een van de volgende dingen ondernemen.

  • De bezorger geeft uw bestelling af bij een van de naaste buren en laat een kaartje achter.
  • De bezorger neemt uw bestelling mee terug en laat een kaartje achter. De ontvanger kan dan een afspraak maken met Dynalogic voor een tweede levering.

Als uw bestelling een versproduct bevat hoeft de ontvanger geen afspraak te maken voor een tweede levering. In dit geval zal uw bestelling automatisch de volgende werkdag worden aangeboden.

Een bestelling wordt maximaal tweemaal aangeboden hierna stuurt de koerier het terug naar ons, mocht u de bestelling hierna opnieuw willen versturen dan bent u ons opnieuw bezorgkosten verschuldigd.

Mocht u toch nog vragen hebben over de status van uw bestelling, levering of wie de bestelling in ontvangst heeft genomen, dan kunt u ons altijd mailen of bellen. Telefoon: 0492-329207. Email: info@bloemenbezorgen.nl


Verpakking en verzendkosten.

Voor het verzenden en verpakken van uw bestelling betaald u bezorgkosten, deze bezorgkosten zijn per afleveradres.

U betaald dus altijd een scherp tarief van slechts € 7,95 per bezorgadres binnen Nederland, België en Luxemburg.

Voor tijdsleveringen rekenen wij € 3,50 extra. Voor levering tussen 17.00 – 21.00 uur betaald u € 6,00 extra.

 

Aanbiedingen