Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Bloemenabonnement 3 maanden

Bloemenabonnement 3 maanden

Spaarpunten:33
Prijs: €66,00

Beschikbare opties:

* Kaartje toevoegen?:

* Optie::Tekst op kaartje (max. 150 tekens):

Aantal:  

  - of toevoegen aan -   Verlanglijst Product vergelijk

Bestel dit bloemenabonnement en verras de ontvanger gedurende 3 maanden met met een mooi boeket ter waarde van € 17,50. 

 

U kunt er voor kiezen om iedere maand of iedere 2 weken een boeket te laten bezorgen.

 

Voor bloemenabonnementen rekenen wij alleen de eerste keer 7,95 euro bezorgkosten. Voor de volgende leveringen slechts 4,50 euro per keer bezorgkosten (Deze zijn in de totaalprijs al meegerekend).

 

Wij bezorgen vanaf de door u uitgekozen bezorgdatum iedere keer een mooi boeket, van rondgebonden tot modern.

Deze boeketten worden gemaakt van seizoensbloemen in steeds een andere kleur of stijl.

 

Het bloemenabonnement gaat in, op de eerste, door u uitgekozen bezorgdatum en wordt totaal 3x bezorgd.

 

Let op: Dit bloemenabonnement is NIET te bestellen voor bezorging op maandag, de eerste dag na een feestdag  of in het buitenland.

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed- Bloemen bezorgen wij graag voor u.

 Als wij bloemen of cadeaus bezorgen dan verpakken wij deze zeer goed in. Daarna worden deze bezorgt in een speciaal ontwikkelde bloemendoos.
 Als u bloemen bestelt dan zorgt een speciaal ontwikkeld waterbakje voor de watertoevoer voor de bloemen. Op deze manier worden de bloemen zo vers mogelijk bezorgd.
 Uw keuze voor een boeket, Fleurop boeket, bloemstuk, kraamcadeau of  cadeau te laten bezorgen bij Bloemenbezorgen.nl in een mooi afgewerkte doos zal zeer zeker in de smaak vallen bij de ontvanger. Lees meer over hoe wij Bloemen bezorgen

- Bloemen verzorgen:

Alle bloemen en rozen hebben natuurlijk verzorging nodig. Zodra u een boeket hebt besteld dan wordt het boeket zorgvuldig samengesteld en door onze bloemisten vakkundig gebonden. Zodra het boeket klaar is wordt het ingepakt in cadeaupapier en krijgt het een eigen waterbakje. Dit waterbakje wordt gevuld met water. Tijdens het transport van 24 uur  heeft het boeket voldoende water. Bloemen bezorgen doen wij als Fleurop bloemist dus echt met zorg. Als u of de ontvanger het boeket thuis heeft ontvangen, is het van belang dat de bloemen zo snel mogelijk in het water worden gezet. Voor bloemen verzorgingstips, nadat de bloemen bezorgd zijn, verwijzen wij u graag naar de pagina over "Bloemen verzorgen"
 Bloemstukken worden door ons gemaakt in een pot of schaal. De bloemen steken wij in steekschuim. U of de ontvanger hoeft dan alleen maar regelmatig water in de ot of schaal bij te vullen.

- Cadeaus:

Alle kraamcadeaus en andere cadeaus worden door ons in cadeaupapier (of cellofaan) ingepakt en bezorgen wij via onze koeriersdienst of via de post