Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Boeket aanbieding Blauw-Wit

Boeket aanbieding Blauw-Wit

Spaarpunten:8
Prijs: €17,50

Beschikbare opties:

* Kaartje toevoegen?:

* Afmeting::

* Optie::Tekst op kaartje (max. 150 tekens):

Aantal:  

  - of toevoegen aan -   Verlanglijst Product vergelijk

BLOEMEN AANBIEDING boeket van blauwe bloemen met witte roosjes!!

Iedere week stellen wij van Flowerservice.nl een bloemen weekaanbieding voor uw samen.

Deze weekaanbieding van bloemen wordt samengesteld van bloemen die wij rechtstreeks inkopen op de bloemenveiling en bezorgen wij in heel Nederland.

Voor deze week is dit een mooi gemengd boeket van blauw-witte bloemen.

Deze bloemen aanbieding van blauw-witte bloemen kost u slechts 17,50 euro..

Deze bloemen aanbieding is alleen te bestellen en te leveren in de week dat u de bestelling bij ons plaatst.

Wij bezorgen deze bloemen aanbieding zelf op elk adres in heel Nederland.

LET OP: Deze weekaanbieding van bloemen is NIET te leveren op maandag en in het buitenland!!

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed- Bloemen bezorgen wij graag voor u.

 Als wij bloemen of cadeaus bezorgen dan verpakken wij deze zeer goed in. Daarna worden deze bezorgt in een speciaal ontwikkelde bloemendoos.
 Als u bloemen bestelt dan zorgt een speciaal ontwikkeld waterbakje voor de watertoevoer voor de bloemen. Op deze manier worden de bloemen zo vers mogelijk bezorgd.
 Uw keuze voor een boeket, Fleurop boeket, bloemstuk, kraamcadeau of  cadeau te laten bezorgen bij Bloemenbezorgen.nl in een mooi afgewerkte doos zal zeer zeker in de smaak vallen bij de ontvanger. Lees meer over hoe wij Bloemen bezorgen

- Bloemen verzorgen:

Alle bloemen en rozen hebben natuurlijk verzorging nodig. Zodra u een boeket hebt besteld dan wordt het boeket zorgvuldig samengesteld en door onze bloemisten vakkundig gebonden. Zodra het boeket klaar is wordt het ingepakt in cadeaupapier en krijgt het een eigen waterbakje. Dit waterbakje wordt gevuld met water. Tijdens het transport van 24 uur  heeft het boeket voldoende water. Bloemen bezorgen doen wij als Fleurop bloemist dus echt met zorg. Als u of de ontvanger het boeket thuis heeft ontvangen, is het van belang dat de bloemen zo snel mogelijk in het water worden gezet. Voor bloemen verzorgingstips, nadat de bloemen bezorgd zijn, verwijzen wij u graag naar de pagina over "Bloemen verzorgen"
 Bloemstukken worden door ons gemaakt in een pot of schaal. De bloemen steken wij in steekschuim. U of de ontvanger hoeft dan alleen maar regelmatig water in de ot of schaal bij te vullen.

- Cadeaus:

Alle kraamcadeaus en andere cadeaus worden door ons in cadeaupapier (of cellofaan) ingepakt en bezorgen wij via onze koeriersdienst of via de post