Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Boeket bloemen wit met rode rozen

Boeket bloemen wit met rode rozen

Spaarpunten:7
Prijs: €17,50 €15,00

Beschikbare opties:

* Kaartje toevoegen?:

* Kleur rozen::


* Afmeting::

* Optie::Tekst op kaartje (max. 150 tekens):

Aantal:  

  - of toevoegen aan -   Verlanglijst Product vergelijk

Mooi boeket bloemen met rode roosjes en witte bloemen. Dit boeket is ook verkrijgbaar met een andere kleur roosjes.

Bestel dit boeket bloemen in onze online bloemenwinkel en wij bezorgen het voor u in heel Nederland.  

Kies eerst uit de opties om dit boeket te kopen en laten bezorgen.

Dit boeket bloemen is NIEt te bestellen voor bezorging op Maandag of feestdagen!

 

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed- Bloemen bezorgen wij graag voor u.

 Als wij bloemen of cadeaus bezorgen dan verpakken wij deze zeer goed in. Daarna worden deze bezorgt in een speciaal ontwikkelde bloemendoos.
 Als u bloemen bestelt dan zorgt een speciaal ontwikkeld waterbakje voor de watertoevoer voor de bloemen. Op deze manier worden de bloemen zo vers mogelijk bezorgd.
 Uw keuze voor een boeket, Fleurop boeket, bloemstuk, kraamcadeau of  cadeau te laten bezorgen bij Bloemenbezorgen.nl in een mooi afgewerkte doos zal zeer zeker in de smaak vallen bij de ontvanger. Lees meer over hoe wij Bloemen bezorgen

- Bloemen verzorgen:

Alle bloemen en rozen hebben natuurlijk verzorging nodig. Zodra u een boeket hebt besteld dan wordt het boeket zorgvuldig samengesteld en door onze bloemisten vakkundig gebonden. Zodra het boeket klaar is wordt het ingepakt in cadeaupapier en krijgt het een eigen waterbakje. Dit waterbakje wordt gevuld met water. Tijdens het transport van 24 uur  heeft het boeket voldoende water. Bloemen bezorgen doen wij als Fleurop bloemist dus echt met zorg. Als u of de ontvanger het boeket thuis heeft ontvangen, is het van belang dat de bloemen zo snel mogelijk in het water worden gezet. Voor bloemen verzorgingstips, nadat de bloemen bezorgd zijn, verwijzen wij u graag naar de pagina over "Bloemen verzorgen"
 Bloemstukken worden door ons gemaakt in een pot of schaal. De bloemen steken wij in steekschuim. U of de ontvanger hoeft dan alleen maar regelmatig water in de ot of schaal bij te vullen.

- Cadeaus:

Alle kraamcadeaus en andere cadeaus worden door ons in cadeaupapier (of cellofaan) ingepakt en bezorgen wij via onze koeriersdienst of via de post