Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Moederdag Witte Phalaenopsis orchidee in luxe overpot

Moederdag Witte Phalaenopsis orchidee in luxe overpot

Spaarpunten:17
Prijs: €34,95

Beschikbare opties:

* Kaartje toevoegen?:

Tekst op kaartje (max. 150 tekens):

Aantal:  

  - of toevoegen aan -   Verlanglijst Product vergelijk

Voor Moederdag een mooi cadeau kopen? Koop en bestel deze grote Witte Phalaenopsis orchidee voor Moederdag in een zeer mooie overpot.

Wij bezorgen dit Moederdagcadeau ook op Moederdag !!

Deze mooie luxe pot is gevuld met 2 Phalaenopsis orchidee planten met maar liefst 6 tot 8 bloemtakken en is 70 cm. hoog.

 

Verras Moeder op Moederdag met dit prachtige Phalaenopsis orchidee arrangement.

De koningin van de bloemen is de orchidee Phalaenopsis.

De orchidee bloemen bloeien erg lang en ook van de Phalaenopsis plant zal jou moeder jarenlang plezier hebben en kan vele malen bloeien.

De Phalaenopsis orchidee staat in een mooie chique zware stenen overpot.

BeoordeelNote: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht           Goed- Bloemen bezorgen wij graag voor u.

 Als wij bloemen of cadeaus bezorgen dan verpakken wij deze zeer goed in. Daarna worden deze bezorgt in een speciaal ontwikkelde bloemendoos.
 Als u bloemen bestelt dan zorgt een speciaal ontwikkeld waterbakje voor de watertoevoer voor de bloemen. Op deze manier worden de bloemen zo vers mogelijk bezorgd.
 Uw keuze voor een boeket, Fleurop boeket, bloemstuk, kraamcadeau of  cadeau te laten bezorgen bij Bloemenbezorgen.nl in een mooi afgewerkte doos zal zeer zeker in de smaak vallen bij de ontvanger. Lees meer over hoe wij Bloemen bezorgen

- Bloemen verzorgen:

Alle bloemen en rozen hebben natuurlijk verzorging nodig. Zodra u een boeket hebt besteld dan wordt het boeket zorgvuldig samengesteld en door onze bloemisten vakkundig gebonden. Zodra het boeket klaar is wordt het ingepakt in cadeaupapier en krijgt het een eigen waterbakje. Dit waterbakje wordt gevuld met water. Tijdens het transport van 24 uur  heeft het boeket voldoende water. Bloemen bezorgen doen wij als Fleurop bloemist dus echt met zorg. Als u of de ontvanger het boeket thuis heeft ontvangen, is het van belang dat de bloemen zo snel mogelijk in het water worden gezet. Voor bloemen verzorgingstips, nadat de bloemen bezorgd zijn, verwijzen wij u graag naar de pagina over "Bloemen verzorgen"
 Bloemstukken worden door ons gemaakt in een pot of schaal. De bloemen steken wij in steekschuim. U of de ontvanger hoeft dan alleen maar regelmatig water in de ot of schaal bij te vullen.

- Cadeaus:

Alle kraamcadeaus en andere cadeaus worden door ons in cadeaupapier (of cellofaan) ingepakt en bezorgen wij via onze koeriersdienst of via de post