Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Aanbevolen

Over ons

Wie is Bloemenbezorgen, uw online Fleurop bloemist. Lid van Fleurop Interflora Nederland.

Bloemen bezorgen is namelijk onze specialiteit. Wij bezorgen zelf in heel Nederland, België en Luxemburg Op al onze bloemen krijgt u 5 dagen versheid garantie. Hierdoor is Flowerservice.nl in ruim 12 jaar uitgegroeid tot een erkende online bloemenwinkel voor het sturen van bloemen.

Bekijk ons assortiment bloemen, bloemstukken, kraamcadeaus, voor iedere gelegenheid hebben wij de passende bloemengroet of cadeau voor u.

Flowerservice.nl / Bloemenbezorgen.nl is in 1989 gestart als bloemenwinkel in het Brabantse dorp Sint Oedenrode. Na 17 jaar Sint Oedenrode zijn wij per 1 Augustus 2006 gevestigd in het gezellige dorp Boekel en beschikken wij over ruim 300 vierkante meter bedrijfsruimte. Onze zaak bestaat dus al ruim 23 jaar en wij hebben dus een ruime ervaring in de bloemenbranche. Tevens zijn wij aangesloten bij Fleurop Nederland en een begrip in heel Nederland.

Sedert Mei 2000 is onze bloemenwinkel ook online zodat wij ons werkgebied hebben uitgebreid tot de gehele wereld.

Daardoor is Bloemenbezorgen.nl uitgegroeid tot één van de grotere online bloemenwinkels van Nederland en verwerken we dagelijks vele bestellingen uit binnen en buitenland. Bloemen bezorgen is immers ons vak!

Ook de bedrijvenmarkt in Nederland weet ons te vinden via het internet. Inmiddels bestellen vele bedrijven uit heel Nederland regelmatig bij ons bloemen. Daarom is Bloemenbezorgen.nl ook uw ideale partner als bedrijfsbloemist.

Tevens zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. De organisatie op het internet die de consument zekerheid en garantie geeft omtrent online aankopen. Bloemenbezorgen.nl is daarom op internet een betrouwbare bloemist. 

 

Waarom bloemen bestellen bij Bloemenbezorgen.nl ?

 • Wat u kiest in onze online bloemenwinkel is precies wat wij
  bezorgen.
 • Eigen bloemen en cadeau bezorging de volgende dag op
  elk adres in heel Nederland
 • Leuke cadeaus, kraamcadeaus, bonbons, wijn, knuffels en kaarten laten bezorgen bij uw boeket, bloemen, bloemstuk etc...
 • Alle bestellingen worden bezorgt in een mooie geschenkverpakking.
 • Al onze bloemen, boeketten, bloemstukken zij super vers en vakkundig gemaakt door gediplomeerde bloemisten.
 • Dezelfde dag levering mogelijk via plaatselijke Fleurop bloemisten.
 • 

Wij zijn de online Fleurop bloemenwinkel en lid van Fleurop Interflora Nederland met de ruimste keuze in boeketten, bloemen, knuffels, kraamcadeaus, bloemstukken, kaarten etc..

Al onze prijzen zijn inclusief BTW en bezorgen in heel Nederland voor slecht 7,95 euro. Dus geen extra verborgen kosten!

Bloemen en boeketten zijn al te bestellen vanaf 12,50 euro.

In onze online bloemenwinkel heeft u dus de ruimste keuze op het internet uit meer dan 75 verschillende boeketten en bloemen waaronder Moederdagboeketten, Valentijnboeketten, gemengde boeketten, rozen boeketten en moderne boeketten. Wij verkopen ook cadeaus, kraamcadeaus, bloemenabonnementen, kerststukken, bloemenbonnen, bloemenkaartjes, helium ballonnen.

Ook zijn wij een online bloemist die zelf bloemstukken maken. Veel internet bloemenwinkels doen dit niet omdat zij dan niet kunnen leveren wat er getoond wordt.

Wij verpakken uw internet bestelling als cadeau en laten deze bezorgen door Dynalogic. Een koeriersdienst die zorgvuldig uw bestelling levert op elk adres in Nederland, België en Luxemburg.

Heeft u nog vragen over onze online bloemendienst dan kunt u ons natuurlijk altijd mailen of bellen. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Aanbiedingen