Over ons

Midden in het historische centrum van Leiden vind je de drijvende bloemenkiosk De Watertuin. De bijzondere ligging in het Galgenwater (op de looproute vanaf het station), het brede assortiment en de dagverse bloemen maken De Watertuin sinds jaar en dag tot een van de bekendste bloemenzaken van de stad. Sinds kort hebben Bert en Cora Onderwater een tweede vestiging geopend op een minstens zo bijzondere locatie.

“Bloemenboot de Watertuin was de boot uitgegroeid. Na een zoektocht door Leiden vonden we deze bijzondere plek in de prachtige Zijlpoort”, vertelt Cora aan Indebuurt. De zijlpoort is de bekendste stadspoort (1667) van Leiden en biedt nu dus onderdak aan een nieuwe bloemenwinkel. Deze locatie zal voornamelijk gebruikt worden als werkatelier. Cora: “Verwacht meer producten, een nieuw concept én superleuke samenwerkingen.”

Bestel je een boeket bij Bloemen Bezorgen, dan worden de bloemen in Leiden en omgeving bezorgd vanuit een van de twee vestigingen van Bert en Cora. Zij zijn van het begin van het creatieve proces tot de levering aan de deur verantwoordelijk voor het boeket dat jij hebt besteld en zullen hun uiterste best doen om een boeket samen te stellen dat voldoet aan al jouw verwachtingen.