Het verhaal van Bloemen Bezorgen…

… begint bij een kleine bloemist en een slimme web developer. Samen bedenken ze het plan om bloemen niet alleen vanuit de kiosk te verkopen, maar ook thuis te bezorgen. Klanten kunnen via een website de bestelling plaatsen, waarna de bloemist het boeket samenstelt en bezorgt. 

Bloemen Bezorgen blijkt een succes en al snel wordt het idee verder uitgerold. Eerst naar de grote steden in Nederland: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Daarna komen de middelgrote steden aan de beurt: Bloemen Bezorgen ziet het daglicht in Groningen, Almere en Eindhoven. Sinds kort is ook Leiden aan boord en gestaag worden meer steden toegevoegd. 

“Bloemen doen, wat met woorden soms niet lukt: de juiste emotie overbrengen – Cora Onderwater (bloemist De Watertuin in Leiden)

Samenwerken met de lokale bloemist

Bloemen Bezorgen werkt altijd samen met één vaste bloemist in elke stad. Van Eindhoven tot Amsterdam: stuk voor stuk zijn het bloemisten die al jaren meedraaien en veel ervaring meenemen. De bloemisten hebben een sterke positie opgebouwd en zijn bij veel stadsbewoners bekend als dé plek om een bloemetje te halen. Dankzij Bloemen Bezorgen kun jij het boeket naar wens nu ook eenvoudig vanuit huis bestellen en laten bezorgen waar of bij wie je maar wil.  

Uiteraard werken de bloemisten alleen met dagverse bloemen en wordt elk boeket met de hand gestoken. Of je nou een bosje rozen wil laten bezorgen aan jouw (geheime) liefde, je dankbaarheid wil tonen met amaryllissen, een minimalistisch plukboeket voor in je eigen huis wil of je medeleven kenbaar wil maken met een rouwboeket: je vindt alle denkbare boeketten en bloemen in onze shop.